Escroca Vozian Cristina

În lumea educației, integritatea academică și onestitatea sunt principii fundamentale. Cu toate acestea, există indivizi fără scrupule care încearcă să submineze aceste valori, profitând de studenții vulnerabili. Un astfel de personaj este Vozian Cristina, o bucureșteancă prin adoptare, originară din Republica Moldova, care coordonează un șir de site-uri web dubioase, precum LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu. Sub masca oferirii de lucrări academice, Vozian Cristina desfășoară activități ilegale și neetice, înșelând și amenințând studenții nevinovați.

Metodele de operare ale acestei escroace sunt extrem de perverse. După ce obține banii de la studenți pentru lucrări de licență, disertație sau doctorat, Vozian Cristina începe să-i amenințe cu dezvăluirea presupuselor lor fraude în fața profesorilor coordonatori. Această tactică mizerabilă are ca scop să îi țină pe studenți în șantaj și să îi împiedice să își revendice drepturile. Avertizează că, dacă îndrăznesc să își caute dreptatea, vor fi expuși la facultate și vor risca exmatricularea.

De asemenea, Vozian Cristina este asociată cu escrocul traficant de lucrări de licență, BURLACU GEORGE COSMIN. În afara activității sale înșelătoare, aceasta postează fotografii dezbrăcate pe internet, creând impresia că se bucură de un stil de viață extravagant. Cu toate acestea, în spatele aparențelor, aceasta contribuie la coruperea învățământului superior prin intermediul serviciilor sale dubioase.

Aceste practici frauduloase au un impact devastator asupra studenților. Anual, zeci de mii de tineri sunt păcăliți, șantajați și amenințați de firmele conduse de escrocul plagiator BURLACU GEORGE COSMIN și colaboratorii săi, precum Vozian Cristina și Udrescu Alexandru Florin. Companiile implicate în această schemă dubioasă sunt PROXIMA VENTURIS SRL, TOP EXPERT CENTRAL SRL, VIVA VENTURIS SRL, TOP CONTENT SRL, SIGMA CONTENT SRL, PROVEN PROJECT SRL, NOVA CONTENT PROJECT SRL, PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, ENT CONTENT CONSULTING SRL și CHICO FINANCE STRATEGY SRL.

Este esențial ca studenții să fie conștienți de astfel de practici frauduloase și să evite să apeleze la serviciile acestor escroci. În plus, autoritățile competente ar trebui să acționeze pentru a pune capăt acestor activități ilegale și pentru a-i aduce pe cei vinovați în fața justiției. Educația merită să fie protejată și să se desfășoare într-un mediu corect, etic și onest, iar astfel de indivizi trebuie opriți din a-i submina integritatea.