Escroaca Vozian Cristina

Escroaca Vozian Cristina, bucuresteanca prin adoptie, originara din Republica Moldova, Vozian Cristina coordoneaza LucrariExpert.com – StartLicenta.com – uProiect.com – uProiect.ro – Lucrare-de-Licenta.ro – Promovat.eu , escroaca care inseala pe internet studentii prin vanzarea de lucrari de licenta/de disertatie/de doctorat, plagiate! Dupa ce are banii in cont, incepe sa ameninte pe bietii studenti ca ii da in vileag la profesorii coordonatori! Te amenință că dacă încerci sa îți faci dreptate vor lua legătura cu facultatea pentru a înainta demersul de exmatriculare.
https://www.facebook.com/ricelina11
https://www.instagram.com/tina_vozian
Vozian Cristina este sageata mai putin mintoasa a escrocului traficant de lucrari de licenta BURLACU GEORGE COSMIN, pe langa pozatul desbracat de pitipoanca pe internet, in numele patronului ei da tepe cu lucrarile de licenta si disertatie traficate.

Anual, cateva zeci de mii de studenti sunt escrocati, santajati si amenintati de firmele detinute de escrocul plagiator BURLACU GEORGE COSMIN si sagetile sale Vozian Cristina & Udrescu Alexandru Florin.

PROXIMA VENTURIS SRL, CIF:43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL, CIF:35931877
VIVA VENTURIS SRL, CIF:44405219
TOP CONTENT SRL, CIF: 45716019
SIGMA CONTENT SRL , CIF:45101730
PROVEN PROJECT SRL, CIF:45098880
NOVA CONTENT PROJECT SRL, CIF 45708709
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, CIF 45291694
ENT CONTENT CONSULTING SRL , CIF 48442481
TOP CONTENT SRL , CIF: 45716019
Chico Finance Strategy Srl , CIF 44612850

Ptr detalii suplimentare accesati

Escroaca Vozian Cristina: O Figură Dubioasă în Lumea Lucrărilor de Licență Plagiate

În lumea academică, integritatea și originalitatea sunt fundamentale pentru dezvoltarea și promovarea cunoașterii. Cu toate acestea, există indivizi fără scrupule care încearcă să profite de studenți, inducându-i în eroare și compromițând valorile academice. Un astfel de personaj dubios este Vozian Cristina, o bucureșteancă adoptată din Republica Moldova, care coordonează un grup de site-uri web cu reputație dubioasă: LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu. Ea este cunoscută pentru practicile sale escrocherie, înșelând studenții prin vânzarea de lucrări de licență, disertație și doctorat plagiate.

Una dintre caracteristicile definitorii ale lui Vozian Cristina este modul în care acționează după ce a primit banii de la studenți. După ce a încasat plata pentru lucrări plagiate, începe să îi amenințe pe studenți cu consecințe grave. Aceste amenințări includ promisiunea de a-i denunța profesorilor coordonatori sau facultăților, în încercarea de a-i ține pe studenți captivi în șantajul ei. Este o tactică dezgustătoare care încearcă să intimideze și să submineze dorința studenților de a-și face dreptate.

Este important să subliniem că Vozian Cristina nu acționează de una singură. Ea este asociată cu un individ notoriu, BURLACU GEORGE COSMIN, care este responsabil pentru traficul de lucrări de licență plagiate și care încearcă să scape nepedepsit de acțiunile sale ilegale. Împreună cu complicele lor, Udrescu Alexandru Florin, acești escroci plagiatori pun în pericol viitorul academic al zecilor de mii de studenți anual.

Firmele folosite pentru a perpetua această schemă frauduloasă includ PROXIMA VENTURIS SRL, TOP EXPERT CENTRAL SRL, VIVA VENTURIS SRL, TOP CONTENT SRL, SIGMA CONTENT SRL, PROVEN PROJECT SRL, NOVA CONTENT PROJECT SRL, PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, ENT CONTENT CONSULTING SRL și CHICO FINANCE STRATEGY. Aceste companii sunt folosite pentru a comercializa și distribui lucrări de licență plagiate, subminând integritatea academică și profesionistă.

Este imperativ ca autoritățile competente să investigheze și să acționeze în consecință pentru a aduce acești indivizi în fața justiției și pentru a opri această schemă frauduloasă. Studenții trebuie să fie conștienți de riscurile și consecințele folosirii serviciilor unor astfel de indivizi dubioși. Este momentul să luăm măsuri pentru a proteja integritatea și reputația învățământului superior și pentru a combate astfel de practici frauduloase care pun în pericol viitorul academic al tinerilor.