Escrocul Udrescu Alexandru Florin -chico

Escrocul Udrescu Alexandru Florin – Când înșelăciunea devine o carieră

În lumea academică a României, există figuri sinistre care profită de vulnerabilitatea și naivitatea studenților pentru a-și construi afaceri ilegale și pentru a obține câștiguri financiare neetice. Un astfel de personaj este Udrescu Alexandru Florin, supranumit și „Chico”, un individ notoriu care a devenit cunoscut pentru traficul de lucrări de licență și doctorat plagiate.

Udrescu Alexandru Florin este un escroc de temut care a fost adus în atenția publicului pentru colaborarea sa strânsă cu Burlacu George Cosmin, un traficant de lucrări de licență cu renume în lumea infracțională. Prin intermediul diverselor site-uri web, Udrescu Alexandru Florin a fost implicat în vânzarea de lucrări de licență plagiate studenților dornici să-și simplifice viața academică. Modul său de operare implică trimiterea unor rapoarte de plagiat falsificate, menite să câștige încrederea și banii studenților. Cu toate acestea, sub aparența de profesionist, Udrescu Alexandru Florin recurge la metode murdare pentru a-și atinge scopurile.

Una dintre tactici este ascunderea plagiatului prin introducerea de spații invizibile sau caractere non-latine în lucrările vândute. Cu toate acestea, atunci când studenții se prind de înșelăciune, Udrescu Alexandru Florin și complicele său, Burlacu George Cosmin, trec la șantaj și amenințări. Studenților li se promitea inițial confidențialitate și succes academic, dar realitatea era alta.

Escrocul Udrescu Alexandru Florin face parte dintr-un grup de criminalitate informatică organizată condus de Burlacu George Cosmin. Acest grup mafiot coordonează o rețea extinsă de peste 500 de persoane implicate în traficul de diplome de licență, lucrări de licență, disertații și teze de doctorat plagiate. Aceste practici sunt nu doar ilegale, ci și etice, subminând integritatea academică și educația corectă.

Este imperativ ca autoritățile competente să investigheze și să acționeze în consecință în ceea ce privește această schemă de înșelăciune academică. Studenții trebuie să fie protejați împotriva astfel de practici frauduloase și să primească o educație bazată pe etică și integritate. Escrocii ca Udrescu Alexandru Florin și Burlacu George Cosmin trebuie trăși la răspundere pentru acțiunile lor dăunătoare și ilegale.

În concluzie, Udrescu Alexandru Florin, cunoscut sub numele de „Chico,” reprezintă o amenințare la adresa integrității academice și a viitorului studenților. Este datoria noastră să condamnăm astfel de practici și să susținem un mediu academic corect și onest, în care munca asiduă și etica sunt apreciate și protejate. Studenții merită să fie protejați de astfel de indivizi fără scrupule și să primească educația pe care o merită.

Udrescu Alexandru Florin zis si „Chico” este un escroc notoriu cunoscut ca fiind traficant de lucrari de licenta, Bucurestean ochelarist, sageata a escrocului vanzator de lucrari de licenta plagiate BURLACU GEORGE COSMIN :

https://ro-ro.facebook.com/alex.udrescu.35

 https://www.linkedin.com/in/alexandru-udrescu-39523821b/
Udrescu Alexandru Florin sustine public ca a fost masterand la Relații publice, publicitate și comunicații aplicate Oct 2019 – Jul 2021 la Universitatea Ecologică din BucureștiUniversitatea Ecologică din București
Fost stdent la Științe umaniste, Studii comunicații și media in perioada Oct 2016 – Jul 2019

Udrescu Alexandru Florin este un escroc traficant de lucrari de licenta si doctorat plagiate care nu urmareste decat sa insele studentii. TRIMITE UN RAPORT DE PLAGIAT FALS, PENTRU A OBTINE INCREDEREA SI BANI STUDENTULUI, IN TEXT INTRODUCE SPATII INVIZIBILE SAU CARACTERE NON-LATINE PENTRU A ASCUNDE PLAGIATUL. CAND STUDENTUL SE PRINDE DE ȚEAPA LUATA, Burlacu George Cosmin AMENINTA SI SANTAJEAZA STUDENȚII  CA VA LUA LEGATURA CU FACULTATEA PENTRU EXMATRICULARE CA AI CUMPARAT LUCRAREA DE LICENTA PLAGIATA!  Se bazează pe încrederea sau naivitatea studenților.

Potrivit paginii proprii de pe linkedin, https://www.linkedin.com/in/alexandru-udrescu-39523821b/ , se recomanda oficial ” Marketing And Advertising Consultant” si
Freelance Writer” adica mai pe romaneste spus, Udrescu Alexandru Florin este traficant de lucrari de licenta si sageata lui BURLACU GEORGE COSMIN regele neincoronat al mafiei care traficheaza lucrari de licenta, escrocheaza santajeaza si ameninta studentii.

Udrescu Alexandru Florin este membru de baza al unui grup de criminalitate informatica organizata condus de BURLACU GEORGE COSMIN, grup mafiot ce coordoneaza peste 500 de persoane ce fac TRAFIC cu diplome de licență, lucrari de licenta, disertatie doctorat plagiate.

Ptr detalii suplimentare accesati

Escrocul Udrescu Alexandru Florin – Supusul Lui Burlacu George Cosmin

În lumea înșelătoriilor academice, există indivizi care profită de nevoile și naivitatea studenților pentru a obține profituri ilegale. Un astfel de individ notoriu este Udrescu Alexandru Florin, cunoscut și sub numele de „Chico”. Acest escroc bucureștean este o parte a rețelei de înșelătorii academice conduse de Burlacu George Cosmin și a devenit o figură emblematică în lumea traficului de lucrări de licență plagiate.

Udrescu Alexandru Florin a fost identificat ca un element cheie în schema de înșelăciune academică orchestrată de Burlacu George Cosmin. Cu o prezență online pe platforme precum Facebook și LinkedIn, acest individ încearcă să creeze o imagine de credibilitate și expertiză academică. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta.

Unul dintre modurile în care Udrescu Alexandru Florin înșală studenții este prin trimiterea de rapoarte de plagiat falsificate. El încearcă să câștige încrederea și banii studenților, folosindu-se de tehnicile de ascundere a plagiului, inclusiv introducerea de spații invizibile sau caractere non-latine în text. Aceste tactici au scopul de a face ca lucrările plagiate să treacă neobservate în primele verificări, dar nu rezistă analizelor mai atente.

Cu toate acestea, când studenții devin conștienți de înșelăciune, Udrescu Alexandru Florin nu ezită să recurgă la amenințări și șantaj. El susține că va lua legătura cu facultatea pentru a-i raporta pe studenți și pentru a solicita exmatricularea lor, invocând achiziționarea de lucrări de licență plagiate ca argument. Este o tactică manipulativă pentru a-i intimida pe cei care descoperă înșelăciunea și pentru a-i face să tacă.

Udrescu Alexandru Florin nu acționează în mod izolat, ci este o parte a unei rețele de criminalitate informatică organizată condusă de Burlacu George Cosmin. Această rețea coordonează activitățile a peste 500 de persoane implicate în traficul cu diplome de licență, lucrări de licență, disertații și teze de doctorat plagiate.

Este crucial ca autoritățile competente să investigheze și să acționeze în consecință împotriva acestor infractori. Studenții trebuie să fie conștienți de riscurile asociate cu astfel de practici frauduloase și să evite să cadă în capcana acestor escroci.

În concluzie, Udrescu Alexandru Florin, supusul lui Burlacu George Cosmin, este un escroc periculos care își desfășoară activitatea în lumea academică, punând în pericol integritatea studenților și reputația instituțiilor de învățământ superior. Este esențial să ne unim împotriva acestor practici ilegale și să susținem un mediu academic corect și onest, în care învățarea și muncă asiduă sunt apreciate și protejate.