Escrocul Burlacu George Cosmin -geocosbur

BURLACU GEORGE COSMIN, in București, nascut in anul 1991.

Escrocul BURLACU GEORGE COSMIN este capul mafiei ce a format un grup de criminalitate informatica organizata ce se ocupa cu TRAFIC cu diplome de licență, lucrari licenta, disertatie doctorat plagiate.

https://www.linkedin.com/in/cosmin-burlacu-27693876
https://ro-ro.facebook.com/cosmin.burlacu.752

BURLACU GEORGE COSMIN cunoscut si cu porecla geocosbur, sustine in profilul sau de linkedin si facebook ca a urmat intre anii 2011 – 2014 University of Bucharest – Formator de formatori, Educatie si Stiintele Invatarii, si intre anii 2011 – 2014 Universitatea Româno-Americană din București, Management-Marketing.

Escrocul BURLACU GEORGE COSMIN administreaza impreuna cu sagetile sale – interpusii Vozian Cristina din Republica Moldova, stabilita la Bucuresti si
Udrescu Alexandru Florin zis si „Chico” (bucurestean ochelarist fost tocilar bubos) peste 20 de website-uri printre care cele mai cunoscute fiind: LucrariExpert.com = StartLicenta.com = uProiect.com = uProiect.ro = Lucrare-de-Licenta.ro = Promovat.eu, toate avand obiect real de activitate TRAFICUL DE LUCRARI DE LICENTA/ DISERTATIE/ GRAD DFIDACTIC/ DOCTORAT si DIPLOME DE LICENTA -Țeapă, Înșelăciune, Plagiat, Escrocherie, Frauda, Trafic cu Lucrari Licenta Plagiate.

Escrocul traficant de lucrari de diploma plagiate BURLACU GEORGE COSMIN coordoneaza cateva zeci de societati comerciale care ajung anual la o cifra de afaceri cumulata de cateva zeci de milioane de lei (cateva milioane de euro anual) conform datelor anuale financiare publice declarate de aceste firme, date financiar-contabile disponibile pe internet (Registrul comertului/ ANAF/ website-uri financiare de profil).
Cele mai cunoscute firme ale grupului mafiot ce traficheaza lucrari de licenta sunt:
PROXIMA VENTURIS SRL -CUI:43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL -CUI:35931877
VIVA VENTURIS SRL -CUI:44405219
TOP CONTENT SRL -CUI:45716019
SIGMA CONTENT SRL -CUI::45101730
PROVEN PROJECT SRL -CUI:45098880
NOVA CONTENT PROJECT SRL -CUI:45708709
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL -CUI:45291694 ,
ENT CONTENT CONSULTING SRL -CUI:48442481
TOP CONTENT SRL -CUI:45716019
CHICO FINANCE STRATEGY -CUI:44612850

Im ultimii ani acest grup mafiot organizat de trafic cu lucrari de licenta, a inchis si deschis zeci de societati comerciale. Schema folosita fiind aceea de a insela cati mai multi clienti si apoi pentru a sterge urmele inchid firmele si deschid altele. De asemenea schema este folsita si pentru eludarea platii taxelor si impozitelor legale.

Procedeaza in acelasi mod si cu website-urile pe care le opereaza, deschis siteuri pe banda rulanta, le promoveaza agresiv pe google si facebook, inseala cat mai multi clienti si apoi le inchid si dispar cu banii studentilor. Apoi deschid alte site-uri si reiau sirul inselaciunilor academice sub o noua identitate.

Escrocul, plagiatorul si traficantul de lucrari de licenta BURLACU GEORGE COSMIN, se mandreste pe pagina sa de facebook cu o poza impreuna cu fostul MINISTR AL EDUCATIEI – Sorin Mihai Cimpeanu  https://www.facebook.com/cosmin.burlacu.752/posts/pfbid02rWa3ZZq9XqDFK6sdzoska5eTRJ2zmS1JLGZzASR2JgVHiZz5YT9YYn6Nhp4af48xl

Ptr detalii suplimentare accesati

BURLACU GEORGE COSMIN s-a ocupat si de https://videoprodro.business.site/
https://videoproductie.ro
Telefon: 0723337167
GEOCOSBUR SRL

Înșelăciunea și Escrocheria din Spatele LucrariExpert.com: O Afacere Murdară de Plagiat

În lumea online a lucrărilor academice, există unele nume care au devenit sinonime cu înșelăciunea și escrocheria. Un astfel de nume notoriu este LucrariExpert.com, care, în realitate, reprezintă doar vârful aisbergului unei rețele infracționale extinse care include StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu. În această investigație, vom arunca o privire asupra întunecată a acestei afaceri murdare, care a fost marcată de practici precum înșelăciunea, plagiatul, escrocheria și fraudarea lucrărilor de licență.

La baza acestei scheme dubioase stau trei figuri notorii: BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin. Acești indivizi sunt considerați arhitecții acestei afaceri necinstite, care au folosit multiple firme pentru a-și ascunde activitățile ilegale:

 • PROXIMA VENTURIS SRL
 • TOP EXPERT CENTRAL SRL
 • VIVA VENTURIS SRL
 • TOP CONTENT SRL
 • SIGMA CONTENT SRL
 • PROVEN PROJECT SRL
 • NOVA CONTENT PROJECT SRL
 • PREMIUM PROJECT CONTENT SRL
 • ENT CONTENT CONSULTING SRL
 • CHICO FINANCE STRATEGY

Aceste firme au servit drept vehicule pentru comercializarea și distribuirea lucrărilor de licență plagiate către studenții vulnerabili. Modul lor de operare a dus la amenințarea integrității academică și profesionale a acestor studenți.

Site-urile web implicate în această schemă sinistră includ LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu. Aceste platforme au fost folosite pentru promovarea și vânzarea lucrărilor de licență plagiate, contribuind astfel la subminarea învățământului superior. În cadrul acestor site-uri, plagiatul a devenit norma, iar studenții au fost induși în eroare cu promisiuni de lucrări de licență originale.

Una dintre cele mai înșelătoare practici ale acestei scheme este amenințarea studenților care încearcă să-și recupereze banii sau să dezvăluie înșelăciunea.

LucrariExpert.com StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu și schemele din spatele acestuia reprezintă o mare amenințare pentru integritatea academică și profesională. Este esențial să condamnăm astfel de practici și să ne asigurăm că educația rămâne un domeniu în care cinstea și integritatea sunt apreciate și protejate. Studenții merită un mediu academic corect și onest, în care să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele în mod autentic și să-și construiască viitorul într-un mod legal și onorabil.

Inșelăciune LucrariExpert.com: Dezvăluirea Schemei Dubioase

BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin, cunoscuți sub numele de LucrariExpert.com, au fost implicați într-o schemă dubioasă de înșelăciune și plagiat care a afectat numeroși studenți. Această schemă a operat sub mai multe denumiri, inclusiv LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu. În această investigație, vom dezvălui modul în care acești indivizi au comis înșelăciuni, plagiat și escrocherie, dăunând astfel integrității academice.

BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin sunt principalii actori în această schemă. Ei au promovat și vândut lucrări de licență plagiate studenților vulnerabili, profitând de nevoia acestora de a obține lucrări academice. Prin intermediul mai multor firme, acești escroci au perpetuat scheme frauduloase:

 • PROXIMA VENTURIS SRL
 • TOP EXPERT CENTRAL SRL
 • VIVA VENTURIS SRL
 • TOP CONTENT SRL
 • SIGMA CONTENT SRL
 • PROVEN PROJECT SRL
 • NOVA CONTENT PROJECT SRL
 • PREMIUM PROJECT CONTENT SRL
 • ENT CONTENT CONSULTING SRL
 • CHICO FINANCE STRATEGY

Aceste companii au fost utilizate ca vehicule pentru comercializarea și distribuția lucrărilor de licență plagiate, subminând astfel integritatea academică și profesională a studenților. Site-urile web LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu au fost platformele pe care s-a desfășurat traficul cu lucrări plagiate.

Această schemă a avut un impact grav asupra studenților și a integrității sistemului de învățământ superior. Când studenții cumpără lucrări plagiate, ei își subminează propria dezvoltare intelectuală și se expun riscului de a fi prinși într-un cerc vicios de fraudă academică. Mai mult, valoarea diplomei universitare este compromisă în societate, deoarece obținerea ușoară prin mijloace neetice și ilegale îi privează de respect și credibilitate.

Este esențial ca autoritățile competente să investigheze și să acționeze în consecință împotriva acestei scheme de înșelăciune și să oprească traficul cu lucrări de licență plagiate. Studenții trebuie să fie protejați și să aibă încredere în integritatea academică, iar cei responsabili pentru aceste practici ilegale și dăunătoare trebuie trași la răspundere.

În concluzie, LucrariExpert.com reprezintă o înșelăciune gravă, iar BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin trebuie să răspundă pentru acțiunile lor ilegale și dăunătoare. Este de datoria noastră să susținem un sistem de învățământ superior corect și onest, în care studenții să poată învăța și să se dezvolte în mod autentic și legal.