Mod de operare

Am scris aici (click) despre escrocul traficant BURLACU GEORGE COSMIN (care este capul mafiei ce a format un grup de criminalitate informatica organizata ce se ocupa cu TRAFIC cu diplome de licență, lucrari licenta, disertatie doctorat plagiate).

Schema folosita de BURLACU GEORGE COSMIN si sagetile sale Vozian Cristina &
Udrescu Alexandru Florin este aceea de a deschide website-uri cat mai multe, de a le promova agresiv prin reclama platita pe google si facebook,inseala cat mai multi clienti si apoi le inchid si dispar cu banii studentilor intr-un timp scurt si apoi pentru a sterge urmele inchid firmele si deschid altele. De asemenea schema este folsita si pentru eludarea platii taxelor si impozitelor legale. Apoi deschid alte site-uri si reiau sirul inselaciunilor academice sub o noua identitate.

Escrocul traficant de lucrari de diploma plagiate BURLACU GEORGE COSMIN coordoneaza cateva zeci de societati comerciale care ajung anual la o cifra de afaceri cumulata de cateva zeci de milioane de lei (cateva milioane de euro anual) conform datelor anuale financiare publice declarate de aceste firme, date financiar-contabile disponibile pe internet (Registrul comertului/ ANAF/ website-uri financiare de profil).

Escrocheria LucrariExpert.com: Cum Studenții Sunt Păcăliți

LucrariExpert.com, sub conducerea lui BURLACU George Cosmin, alături de complicii săi VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin, reprezintă o adevărată escrocherie în lumea academică. Această schemă de înșelăciune a afectat numeroși studenți, subminând integritatea academică și profesională. Sub diverse denumiri, cum ar fi StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu, acești escroci au comis înșelăciune, plagiat și escrocherie, aducând prejudicii studenților și instituțiilor academice.

BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin sunt cei trei principali actori în această schemă. Ei au promovat și vândut lucrări de licență plagiate, exploatând nevoia studenților de a obține astfel de documente. Cu ajutorul mai multor firme, precum PROXIMA VENTURIS SRL, TOP EXPERT CENTRAL SRL, VIVA VENTURIS SRL, TOP CONTENT SRL, SIGMA CONTENT SRL, PROVEN PROJECT SRL, NOVA CONTENT PROJECT SRL, PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, ENT CONTENT CONSULTING SRL și CHICO FINANCE STRATEGY, acești indivizi au perpetuat scheme frauduloase.

Aceste companii au fost folosite ca vehicule pentru comercializarea și distribuția lucrărilor de licență plagiate, dăunând astfel integrității academice și profesionale. Site-urile web LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu au servit drept platforme prin care s-au desfășurat aceste activități ilegale.

Studenții care cad în capcana acestei escrocherii se expun unor consecințe grave. Când cumpără lucrări plagiate, ei își pun în pericol dezvoltarea intelectuală și își riscă viitorul academic. Mai mult, diploma lor universitară își pierde valoarea și credibilitatea în societate, deoarece obținerea ușoară prin practici neetice și ilegale compromite integritatea academică.

Este imperativ ca autoritățile să investigheze și să acționeze în consecință împotriva acestei escrocherii. Traficul cu lucrări de licență plagiate trebuie stopat, iar cei responsabili pentru aceste practici ilegale și dăunătoare trebuie aduși în fața legii.

În concluzie, LucrariExpert.com reprezintă o escrocherie serioasă, iar BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin trebuie să răspundă pentru acțiunile lor. Educația trebuie să se bazeze pe principii de integritate și onestitate, iar studenții merită un mediu academic în care să poată învăța și să se dezvolte în mod autentic și legal.

LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu

Cele mai cunoscute firme ale grupului mafiot ce traficheaza lucrari de licenta sunt:
PROXIMA VENTURIS SRL -CUI:43983141
TOP EXPERT CENTRAL SRL -CUI:35931877
VIVA VENTURIS SRL -CUI:44405219
TOP CONTENT SRL -CUI:45716019
SIGMA CONTENT SRL -CUI::45101730
PROVEN PROJECT SRL -CUI:45098880
NOVA CONTENT PROJECT SRL -CUI:45708709
PREMIUM PROJECT CONTENT SRL -CUI:45291694 ,
ENT CONTENT CONSULTING SRL -CUI:48442481
TOP CONTENT SRL -CUI:45716019
CHICO FINANCE STRATEGY -CUI:44612850

LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro, Promovat.eu

Înșelăciune LucrariExpert.com: Dezvăluirea Schemei Dubioase

În lumea academică există numeroși indivizi fără scrupule care încearcă să profite de nevoile studenților vulnerabili. Un astfel de exemplu notoriu este BURLACU George Cosmin, alături de complicii săi VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin. Aceștia sunt în spatele unei scheme dubioase care operează sub mai multe denumiri, inclusiv LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu. Scopul lor este să vândă lucrări de licență plagiate, inducând în eroare și păcălind studenții. Iată cum funcționează această schemă de înșelăciune.

BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin au pus la punct o schemă ingenioasă de a înșela studenții. Ei promovează și vând lucrări de licență care sunt plagiate și de calitate scăzută, dar își atrag clienții cu promisiuni iluzorii. Aceștia adesea falsifică rapoarte de plagiat pentru a ascunde adevărata natură a lucrărilor, folosind spații invizibile sau caractere non-latine pentru a păcăli studenții.

Când studenții realizează că au fost înșelați și încearcă să-și recupereze banii, BURLACU George Cosmin și complicele său, VOZIAN Cristina, trec la amenințări și șantaj. Aceștia îi amenință pe studenți că vor dezvălui tranzacția către profesorii coordonatori sau că vor iniția procedurile de exmatriculare, punând astfel presiune asupra victimelor.

Această schemă dubioasă are un impact profund negativ asupra integrității academice și a încrederii studenților în sistemul educațional. Lucrări de calitate slabă și plagiate dăunează nu doar învățământului superior, ci și viitorului academic și profesional al tinerilor.

Este esențial ca autoritățile să investigheze și să acționeze împotriva acestor practici frauduloase. Studenții trebuie să fie protejați și să fie conștienți de riscurile asociate cu achiziționarea de lucrări academice de la astfel de site-uri dubioase.

În concluzie, înșelăciunea LucrariExpert.com și schemele aferente reprezintă o amenințare serioasă pentru integritatea academică și educația corectă. Este responsabilitatea noastră să condamnăm astfel de practici și să protejăm sistemul de învățământ superior pentru binele viitorului nostru.

Escrocheria LucrariExpert.com: Cum S-a Desfășurat Schema Frauduloasă

LucrariExpert.com a devenit cunoscută ca o afacere dubioasă condusă de BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin, care au orchestrat o schemă frauduloasă pentru a înșela studenții în căutare de lucrări de licență. Sub diferite denumiri, cum ar fi StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu, această schemă a lăsat în urmă o serie de consecințe negative asupra integrității academice.

BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin au fost capii acestei afaceri necinstite. Ei au promovat și vândut lucrări de licență plagiate, păcălind studenții să cumpere aceste lucrări sub pretenția că sunt autentice și originale. Folosind mai multe firme, cum ar fi PROXIMA VENTURIS SRL, TOP EXPERT CENTRAL SRL, VIVA VENTURIS SRL, TOP CONTENT SRL, SIGMA CONTENT SRL, PROVEN PROJECT SRL, NOVA CONTENT PROJECT SRL, PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, ENT CONTENT CONSULTING SRL și CHICO FINANCE STRATEGY, acești escroci au reușit să comercializeze lucrări plagiate către studenți vulnerabili.

Site-urile web LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu au fost platformele prin care s-a desfășurat traficul cu lucrări plagiate. Aceste site-uri au atras studenți în căutare de soluții rapide pentru lucrările lor academice, dar în schimb i-au păcălit, punându-i în pericol din punct de vedere academic.

Unul dintre cele mai îngrijorătoare aspecte ale acestei afaceri necinstite este modul în care afectează tinerii care doresc să-și continue educația. Când studenții cumpără lucrări plagiate, ei își compromit propria dezvoltare intelectuală și se confruntă cu riscul de a fi prinși în practici academice necinstite, care pot avea consecințe pe termen lung asupra viitorului lor academic.

Este esențial ca autoritățile să investigheze și să acționeze împotriva celor responsabili pentru această schemă, pentru a pune capăt traficului cu lucrări de licență plagiate și pentru a proteja integritatea academică. Studenții merită un mediu academic în care să poată învăța și să se dezvolte în mod autentic și legal, fără a cădea pradă escrocilor.

În concluzie, LucrariExpert.com reprezintă o afacere dubioasă care a adus prejudicii grave studenților și integrității academice. BURLACU George Cosmin, VOZIAN Cristina și UDRESCU Alexandru Florin trebuie trași la răspundere pentru acțiunile lor ilegale și dăunătoare. Este timpul să ne angajăm pentru o educație corectă și onestă, în care studenții să aibă încredere în integritatea sistemului de învățământ superior.