Escroca Vozian Cristina: O Amenințare pentru Studenții Cinstiți

În lumea academică, integritatea este o valoare de necontestat, iar studenții sunt încurajați să-și dezvolte cunoștințele și abilitățile într-un mediu onest și etic. Cu toate acestea, există indivizi care profită de nevoia studenților de a obține lucrări de licență, disertație sau doctorat, recurgând la practici frauduloase. Un astfel de exemplu este Vozian Cristina, care coordonează mai multe site-uri precum LucrariExpert.com, StartLicenta.com, uProiect.com, uProiect.ro, Lucrare-de-Licenta.ro și Promovat.eu.

Vozian Cristina, originară din Republica Moldova, și-a făcut o reputație discutabilă prin vânzarea de lucrări de licență, disertație și doctorat plagiate. Modul său de operare este simplu: solicită bani de la studenți pentru aceste lucrări și promite livrarea lor. Cu toate acestea, după ce obține banii în cont, începe amenințările.

Una dintre tacticele sale abuzive este amenințarea cu dezvăluirea identității studenților către profesorii coordonatori. Prin aceste amenințări, încearcă să intimideze studenții și să îi facă să renunțe la orice încercare de a-și recupera banii sau de a dezvălui practicile sale frauduloase. Astfel, Vozian Cristina încearcă să scape nepedepsită și să-și continue afacerea ilegală.

De asemenea, este important să menționăm că Vozian Cristina lucrează în strânsă colaborare cu escrocii plagiatori precum BURLACU GEORGE COSMIN, un nume notoriu în lumea traficului de lucrări academice. Acești indivizi nu numai că profită de nevoia studenților, dar și le pun în pericol viitorul academic și profesional.

Firmele implicate în această schemă dubioasă includ PROXIMA VENTURIS SRL, TOP EXPERT CENTRAL SRL, VIVA VENTURIS SRL, TOP CONTENT SRL, SIGMA CONTENT SRL, PROVEN PROJECT SRL, NOVA CONTENT PROJECT SRL, PREMIUM PROJECT CONTENT SRL, ENT CONTENT CONSULTING SRL și CHICO FINANCE STRATEGY. Aceste companii sunt folosite ca vehicule pentru a promova și distribui lucrări plagiate, subminând astfel învățământul superior.

În concluzie, Vozian Cristina este un exemplu clar al problemelor cu care se confruntă studenții cinstiți în fața escrocilor din domeniul academic. Este esențial ca autoritățile competente să investigheze și să acționeze în consecință pentru a pune capăt acestor practici frauduloase și pentru a proteja integritatea sistemului de învățământ. Studenții merită să învețe într-un mediu etic și să își construiască viitorul pe baza cunoștințelor autentice și al valorilor academice.